Dark Horse af Victorias Secret

Rosie-victorias-secret-angels-26824629-1200-1619Som en afrikansk amerikansk kvinde ville en model naturligvis være usikker som enhver anden lingeri modeller, for det meste med ideelle rosenrøde hvid hud. Victorias Secret funktioner kun de mest forbløffende smuk supermodeller. Tidligere mest talte om Victoria Secret model var den berømte snor af brasilianske skønheder , Gisele Bundchen, Adriana Lima og Alessandra Ambrossio.

For nylig en hjerte-stop smuk sort 5’9 supermodel har været snak om byen for hendes utrættelige engagement i modelbureauer overalt, nemlig Elite International og IMG. Denne 25-årige blev opdaget af Susan Makai i en alder af seksten.

En regelmæssig ansigt til Chloe, Gap og Covergirl, Jessica White er kendt for sin erfaring med at arbejde med verdensklasse fotografiske genier. Ikke kun det, har hun været optaget i Joanne GAIR kropsmaling ’som en sjælden muse for kunstnerisk inspiration.

Signalsystemet fra Buffalo, Jessica White gennemgik model uddannelse på Personal Best. Hun havde gået landingsbanerne for Ralph Lauren og Marc Jacobs. Tilnavnet “Barbie Doll” fra tidligere model vendte talkshow-vært, Tyra Banks, er White gearet til at være den næste “det “pige på grund af hendes majestætisk slående træk og arbejdsprocesser kvaliteter.

I de sidste syv år, havde hun fuldført seks badedragt overtræk til verdenskendte mandeblad, Sports Illustrated, et uopnåeligt forsøg fra hendes peer af andre sorte modeller. Hun er en fantastisk standout fra mængden, da hun blev køligt fotograferet i en mærkelig pels-design bikini, besat med diamanter. dristigt eventyrlystne, blev White fløjet hele vejen til Bahamas for et Chloe annonce skyde.

Victoria Secret seneste tilføjelse til himlen af engle har nu Jessica White på sin liste. Den kakao complexioned engel var også med i mindre roller i musikvideoer for berømte musikere som John Legend og Jay-Z. Rygter om at dating Sean Penn, den nede-på-jorden lingeri model sværger at arbejde hårdere og gøre hendes generation af sorte kvinder stolt.